Dvosoban Stan 4 Juli
4. jul, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 43,000€ - Stan
PU882 58 kvm 2 Sobe 1 Kupatila 2 Garaža

Dvosoban Stan 4 Juli

IV sprat od 4, zgrade bez lifta

Stan se nalazi na poslednjem spratu zgrade sa ravnom pločom. Ploča je adaptirana u skorije vreme, rađena je hidroizolacija. Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak koji je otvoren ka trpezariji koja ima izlaz na terasu. Kuhinja je u potpunosti odvojena i poseduje ostavu. Postoji jedna spavaća soba i kupatilo. Postavljen je parket (farban) i drvena stolarija. Grejanje je centralno gradsko. Klima uređaj. Podrum.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava pri kupovini stana od 2.5%. Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

58 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
55,000€

Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak koji je otvoren ka trpezariji koja ima izlaz na terasu. Kuhinja je u potpunosti odvojena i poseduje ostavu. Postoji jedna spavaća soba i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević