Dvosoban Stan Brigadira Ristića
Brigadira Ristića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 55,000€ - Stan
PU998 53 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Brigadira Ristića

VIII Sprat od 9, zgrade sa liftom

Renoviran, severno orijentisan. Po ulasku postoji manij hodnik sa plakarom koji je otvoren ka trpezariji, velikoj terasi i dnevnom boravku. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa plakarom koji vodi u sobu i kupatilo. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa izlazom na malu terasu. Postavljen je laminat i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno gradsko. Spoljašnji zidovi izolovani, spušteni plafoni, sigurnosna vrata, klima uređaj. Podrum.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

53 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
55,000€

Po ulasku postoji manij hodnik sa plakarom koji je otvoren ka trpezariji, velikoj terasi i dnevnom boravku. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa plakarom koji vodi u sobu i kupatilo. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa izlazom na malu terasu.

Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević