Dvosoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 46,000€ - Stan
PU736 55 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Bagljaš

II Sprat od 5, zgrade bez lifta

Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa ostavom koji je otvoren ka trpezariji i dnevnom boravku. Trpezarija izlazi na veliku terasu koja je zatvorena roletnama. Kuhinja je u potpunosti odvojena, ima izlaz na malu terasu koja je zatvorena. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa mestom za ugradni plakar. Hodnik vodi ka spavaćoj sobi i kupatilu. Postavljen je laminat i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Klima uređaj.

Prodato. Stan nije u ponudi.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

55 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
46,000€

Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa ostavom koji je otvoren ka trpezariji i dnevnom boravku. Trpezarija izlazi na veliku terasu koja je zatvorena roletnama. Kuhinja je u potpunosti odvojena, ima izlaz na malu terasu koja je zatvorena. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa mestom za ugradni plakar. Hodnik vodi ka spavaćoj sobi i kupatilu.

Mapa

Preporučujemo: