Dvoiposoban Stan Bagljaš
Junaka Milana Tepica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 53,000€ - Stan
PU641 56 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Dvoiposoban Stan Bagljaš

VIII sprat od 9, zgrada sa liftom

U skorije vreme renoviran i useljiv stan. Mogućnost kupovine sa nameštajem. Po ulazu se pruža hodnik koji vodi u dnevni boravak sa izlazom na terasu, spavaću sobu, kupatilo i kuhinju. Kroz kuhinju se prolazi u drugu spavaću sobu dobijenu pregrađivanjem trpezarije tako da stan u prirodi ima 56m2 + terasa, a uknjižen je na 52m2. Postavljen je laminat i PVC stolarija. Spoljni zidovi su izolovani. Grejanje je centralno gradsko. Sigurnosna vrata, klima uređaj. Podrum. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene ili minimum 300 eura

Tlocrt

Etaža

56 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
53,000€

Po ulazu se pruža hodnik koji vodi u dnevni boravak sa izlazom na terasu, spavaću sobu, kupatilo i kuhinju. Kroz kuhinju se prolazi u drugu spavaću sobu dobijenu pregrađivanjem trpezarije tako da stan u prirodi ima 56m2 + terasa, a uknjižen je na 52m2.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

dvoiposoban stan bagljas renoviran prodaja sigma nekretnine zrenjanin1