Dvoiposoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 66,500€ - Stan
PU692 64 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Dvoiposoban Stan Bagljaš

VI Sprat od 12, zgrade sa 2 lifta

Stan se nalazi u centralnom delu Bagljaša, u soliteru sa dva lifta na VI spratu (od 12) sa prelepim pogledom na Bulevar i centar grada. Kompletno je renoviran, sa novom unutrašnjom i spoljnom stolarijom, granitnim podovima u celom stanu, klimatizovan, rađen po projektu arhitekte Jelke Đorđević.
Dvoiposoban sa 64m2 + 5m2 terase, ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, terasu, funkcionalno kupatilo sa izmeštenim mašinama za pranje, sušenje, strujnim bojlerom koji su u posebnim nišama, ugradne garderobere, kompletno opremljenu kuhinju rađenu po meri.
Orijentisan je ka istoku sa jedne strane i zapadu (kuhinja) i izuzetno je svetao, sa prozorima u svim sobama duž čitavog zida. Moderno je opremljen, sa svim savremenim kućnim aparatima, a prozori su sa roletnama i zebra zavesama rađenim po meri. Stan se prodaje opremljen. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima.

Pogledajte celokupnu ponudu stanova OVDE

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Video
  • Video tura
    Dvoiposoban Stan Bagljaš

Tlocrt

Etaža

64 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
66,500€

Po ulasku u stan pruža se dnevni boravak sa izdvojenom trpezarijom i kuhinjom. Radni deo razdvaja terasu i jednu spavaću sobu, a manji hodnik kupatilo i drugu spavaću sobu.

Mapa

Preporučujemo: