Četvorosobna Kuća Klek
Klek 23211, Serbia
Prodaja 70,000€ - Kuća
PU889 136 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 924 kvm

Četvorosobna Kuća Klek

Parket, CG na gas, Garaža, Bašta

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. U pitanju je polovina dvojne kuće u samom centru sela. Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem i wc-om koji vodi u sve prostorije u kući. U prizemlju se nalazi dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na dvorišnu terasu. Na spratu kuće postoje 3 spavaće sobe od kojih dve sobe imaju izlaz na terase i kupatilo. Postoji i tavanski prostor koji može da se pretvori u stambeni. Postavljen je parket ispod kojeg se nalazi stiropor kao izolacija i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno na kotao na gas i čvrsto gorivo. Sanitarna voda povezana sa kotlom. 2 klima uređaja. Kuća je izolovana perlitom kao i tavanski prostor. Trofazna struja. Iza kuće nalazi se pomoćni objekat čvrste gradnje sa garažom, letnjom kuhinjom, radionicom, ostavom i sušarom. U pomoćni objekat je sproveden dovod vode kao i struja. Iza ovih objekata postoji 5.5 ari bašte sa kotarkom i ekonomskim prostorijama. Održavano, odlično stanje kuće, 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević