Četvorosoban Stan Širi Centar
Vojvode Petra Bojovića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 75,000€ 77,000€ - Stan
PU845 75 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 2008 Građeno

Četvorosoban Stan Širi Centar

I Sprat od 3, zgrade sa liftom

Zgrada je novije gradnje, useljena je 2008. godine. Nalazi se u blizini Žitnog Trga. Stan nikad nije useljivan. Dvostrano je orijentisan. Po ulasku u stan postoji hodnik sa sanitarnim čvorom koji vodi u dnevni boravak sa kuhinjom i jednu spavaću sobu. Dnevni boravak ima izlaz na terasu. Spavaći deo je odvojen posebnim hodnikom koji vodi u dve sobe, kupatilo i vešeraj. Spavaće sobe imaju izlaz na drugu terasu. Postavljen je tarket i PVC stolarija. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Sigurnosna vrata. Slobodan parking u krugu zgrade.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

75 kvm
4 Bedrooms
2 Bathrooms
77,000€

Dvostrano je orijentisan. Po ulasku u stan postoji hodnik sa sanitarnim čvorom koji vodi u dnevni boravak sa kuhinjom i jednu spavaću sobu. Dnevni boravak ima izlaz na terasu. Spavaći deo je odvojen posebnim hodnikom koji vodi u dve sobe, kupatilo i vešeraj. Spavaće sobe imaju izlaz na drugu terasu.

Mapa

Preporučujemo: