Četvoroiposobna Kuća Zeleno Polje
Zeleno Polje, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 50,000€ - Kuća
PU950 144 kvm 5 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža 526 kvm

Četvoroiposobna Kuća Zeleno Polje

Renovirano, 526m2 plac, Gas, Trofazna struja

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje 2 kolska ulaza. Kuća je građena od kombinovanog materijala. Renovirana je. Nove instalacije struje i vode, novo kupatilo. Postavljena je PVC stolarija i laminat. Razvučene su instalacije za centralno grejanje u svim prostorijama. Po ulazu postoji veći hodnik koji vodi u jednu uličnu sobu i u drugi hodnik koji spaja sve prostorije. Postoji dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 4 spavaće sobe i kupatilo. Kuća je uknjižena na 48m2 a u prirodi ima 144m2. U postupku legalizacije je. U dvorištu se nalazi pomoćni objekat od 68m2 sa dve velike prostorije od koji jedna može biti garaža. Potkrovlje pomoćnog objekta je moguće adaptirati u garsonjeru. Trofazna struja, gas, voda, kanalizacija.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: